»Cei 12 vindecători ai sufletului feminin - Florile lui Bach

Ca vindecători

O carte pe zi: „Creierul vindecător. Miracolul neuroplasticităţii", de dr. Norman Doidge

Alte traduceri Suntem amândoi vindecători, deci relația noastră e bazată pe dragoste și înțelegere. We're both healersso our relationship is based on a true love and understanding for one another.

Ne tolerează, pentru că sângele nostru este foarte valoros pentru vindecători. She tolerates us because our blood is of such great value to healers. De atunci, am cutreierat toată lumea, încercând să găsesc un leac: doctori, vindecători, orice.

ca vindecători cancer ecografia abdominal

Ever since, I've been all over the world, trying to find a cure - doctors, healersyou name it. Ca vindecători, ne luptăm cu moartea în fiecare zi.

Cei opt vindecători nemuritori: Tao pentru o sănătate înfloritoare

As healerswe fight death every day. Suntem amândoi vindecători, tu și cu mine.

ca vindecători cum se tratează un neg negru plantar

We're both healersyou and me. Uite, sunt vindecători, nu? Storlock are cei mai buni vindecători din toate ținuturile.

Storlock has the best healers in the Four Lands. Ei erau ca vindecători de știință și vindecători mii de ani în urmă.

Opinie. Cum navighezi テョn marea de coach-i, „vindecトフori”, specialiネ冲i ナ殃 influenceri?

They were scientists and healers thousands of years ago. Și acum compensezi obligându-i pe vindecători să-ți facă treaba. So now you compensate by viermi în tratamentul vezicii urinare the healers jump through hoops. Foarte puțini ghicitori și vindecători cutreieră prin Scoția, cu un dansator Fraser lângă el. Very few fortune-telling healers roam the Highlands with a dancing Fraser clansman in tow.

Tata a adus niște vindecători de la Maquiné. Pa's called in some healers from Maquiné.

Traducere "ne luptam cu" în franceză

Nu vor fi niciodată vindecători pana nu realizează ca vindecători și văd problema. They will never be healers until they realise this and see the problem.

ca vindecători forme larvare de platyhelminthes

Casa Phlox a fost întotdeauna o Casă de vindecători? Has the House of Phlox always been one of healers? Sunt, de asemenea, consilieri de căsătorie, impresari, vindecători. You know, they're also marriage counselors, matchmakers, healers.

De fapt, despre mulți vindecători s-a spus că au fost luați împotriva voinței lor pentru această învățătură. In fact, many healers are said to be taken against their will for this instruction. Este unul dintre băieții ăia de pe timpuri, vindecători prin credință.

  • »Cei 12 vindecători ai sufletului feminin - Florile lui Bach
  • Vindecatori spirituali | Lumea Pranic vindecare

He was one of those good old boy Southern faith healers. Pentru a deveni vindecători, dar pare, de fixare oameni Nu deschide peste ca vindecători ce se nasc cu. To become healersbut turns out, fixing people doesn't pave over what you're born with. Tu, ca și doctor, poate ai vrea să știi You, being a doctor, would want to know that they are great healers. Dar nu mai putea răspunde la întrebări, așa că am luat niște vindecători și am încercat să o purificăm.

Nu mi-au dat reguli pentru ca ei onoreaza libera noastra alegere mai presus de orice, in schimb mi-au oferit niste sugestii de bun simt, referitor la cum as putea evita capcanele oamenilor in acest domeniu. Mesajul Grupului  este intotdeauna unul de imputernicire. Ei spun ca jocul este in mainile noastre si cand am spus si am facut ceva tragem la o parte valurile si constatam ca toti am facut chanelling pentru aceeasi entitate. Ei spun ca exista un singur adevar si ca noi suntem nuante  diverse ale aceluiasi adevar.

But she was too far gone to answer any questions, so I got some healers and we tried to cleanse her. Pentru ziua de azi, va alaturati fraternitate elita de vindecători cunoscute ca asistente medicale Corpului. For today, you join the elite fraternity of healers known as the Nurses Corps. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

11.0 inch cântând castron ciocan Striker de ciocan imitaţie de lână pâslă cap portocaliu

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Mai multe subiecte: Trebuie să repornim businessul Jurnal de carantină Creierul a fost perceput ca o maşină compusă din mai multe piese, cu propriile funcţii bine stabilite, situate în zone precise şi care, odată afectate, nu mai puteau fi reparate. Neuroplasticienii au dovedit, însă, că nu este un simplu mecanism supus uzurii iremediabile. Demonstrarea faptului că numărul conexiunilor dintre neuroni creşte în cursul procesului de învăţare a fost recompensată cu Premiul Nobel în anul Au urmat sute de studii care au dovedit puterea creierului de a învinge, prin exploatarea incredibilelor capacităţi vindecătoare ale acestuia, afecţiuni neurologice considerate până ca vindecători curând incurabile sau ireversibile.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu Rezultate: Exacte: Timp de răspuns: 99 ms. Propune un exemplu.