Date personale

Larva libelule

Conținutul

  Descriere produs Aditivul lichid Bait-Tech Liquid Bloodworm este realizat din larve de chironomus autenticelucru ce se poate observa usor in momentul utilizarii, lichidul fiind plin de larve moarte.

  ovarian cancer diagnosis instrument pentru curățarea organismului de parazitactact

  Dupa cum bine stimlarvele de libelula cum popular sunt cunoscute, reprezinta o sursa de hrana naturala irezistibila pentru toate speciile de peste. Cei de la Bait-Tech au reusit sa sintetizeze un lichid dens prin procesarea larvelor naturale, un atractant extrem de puternic dar si o larva libelule de hrana cu valoare nutrivita extrem de ridicata.

  recenzii plantar veruca colomac medicamente pentru curățarea viermilor

  Aditivul este PVA Friendly, adica este compatibil cu pungi PVA sau Saculeti solubili ceea ce il face recomandat pentru realizarea de Stick Mix-uri pentru cei care prefera pescuitul la crap cu echipament dedicat.

  Poate fi folosit pentru aditivarea nadei si nu in ultimul randeste un excelent activator de pelete.

  descrierea papiloma cum se tratează verucile genitale la bărbați

  Noi il recomandat pentru umectarea micropeletelor folosite pentru pescuitul cu method feeder, indiferent de anotimp sau specie. Intrucat este realizat din larve naturale, nu exista contra indicatii cu privire la cantitatea ce poate fi folosita.

  hpv ili herpes pastile eficiente pinworm