Tratament negi

Primii negi, Cauze si tratament impotriva negilor - Catena Pas cu Pas

Conținutul

CUM SCAPAM DE NEGI

Informatii Medicale Cauze si tratament impotriva negilor Negii mai sunt cunoscuti si sub denumirea de veruci si sunt excrescente ale pielii intalnite in general pe tegumentele extremitatilor. Negii sunt de cele mai multe ori inofensivi, acestia reprezentand o problema estetica ce are ca solutie indepartarea acestora.

simptome adulte ale viermilor human papillomavirus infection reddit

Ei apar in general pe degetele mainilor si sunt de mai multe feluri: veruci vulgare, plantare, care pot fi superficiale si profunde; veruci juvenile, papiloame si condiloame ano-genitale care se claseaza in condiloame acuminate si condiloame plane ale colului uterin. Cauzele aparitiei negilor Principala cauza a aparitiei negilor este contactul direct cu virusul papillomavirus.

papiloma intraquistico benigno papilomas ginecologie modul de tratare

Atentie insa, negii se pot raspandi foarte usor prin contact direct cu persoana infectata cat si prin folosirea unui prosop sau orice alt obiect folosit de purtatorul virusului. Pentru a nu-i contamina pe primii negi, este indicat ca negul sa fie acoperit cu un pansament.

Tratament negi De cele mai multe ori, negii nu necesita tratament deoarece acestia dispar de la sine in primii doi ani de la aparitie.

wartner de la verucile genitale papilom pe vârful limbii cum să eliminați

Daca totusi vreti sa incercati tratamentele naturiste in indepartarea negilor puteti incerca  remedii pe baza de bicarbonat de sodiu, argila verde, ceapa si suc de rostopasca.