Cel mai musculos taur. Care tauri sunt cei mai mari din lume? Campioni de creștere

Taurul trăiește

Personalitate Niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pǎmânt decât Taurul cel stabil și pasiv, conservator și pragmatic. Are nevoie de stabilitate, de siguranțǎ, de certitudini.

  1. Monta naturală[ modificare modificare sursă ] Un taur este apt de reproducție începând cu vârsta de luni, la rasele precoce, iar la rasele care nu sunt considerate precoce se recomandă ca taurul să fie folosit pentru montă după vârsta de 18 luni.
  2. Un taur de aproape 2 metri trăiește la o fermă din Australia | Cow, Taur, Australia
  3. Ceea ce se numea broasca taur.
  4. Taurul care a crezut că era un cal | Videoman

Dacǎ nu are controlul total asupra unei situații noi, se opune cu toatǎ ființa oricǎrei schimbǎri. El se acomodeazǎ destul de greu în noi condiții și circumstanțe. Dispune de calm și seriozitate, iar aceste caltǎți fac din el un adevǎrat prieten, pe care se poate conta oricând.

Legǎtura cu pǎmântul face ca acest nativ sǎ fie destul de atașat de latura materialǎ a vieții. Are nevoie de confort și de stabilitate materialǎ și de multe taurul trăiește le și obține, chiar dacǎ prin mari eforturi.

taurul trăiește

Signo cancer que elemento es este de asemenea foarte important pentru un nativ Taur și de aceea consumǎ foarte multǎ energie și în acest domeniu de viațǎ. Nativul Taur este destul de comod, atras de tot ce e bun și frumos, dar mai ales de plǎcerile vieții, pe care îi place sǎ le savureze taurul trăiește tihnǎ. Îi place liniștea și face orice pentru a avea armonie.

Taurul are și o anumitǎ seninǎtate interioarǎ, care merge mânǎ în mânǎ cu inspirația și talentul artistic. Are, de taurul trăiește, cele mai ascuțite simțuri dintre nativii tuturor zodiilor, este foarte conectat la corpul sǎu și, practic, tot ce știe, știe prin corp. Acest lucru se datoreazǎ faptului cǎ este condus de planeta Venus, planeta care guverneazǎ simțurile. Profesii Taurii preferǎ profesiile care oferǎ un teren sigur, o posibilitate de dezvoltare, cu un viitor previzibil: bancheri, agenți imobiliari, constructori, agenți de bursǎ, taurul trăiește, bucǎtari, grǎdinari, fermieri, bijutieri, muzeologi, bibliotecari, arheologi, istorici de artǎ, decoratoricreatori de modǎ, cosmeticieni, parfumeuri, degustǎtori, etc.

Deseori Taurii aleg domeniile artistice, creative, pentru care au o afinitate aparte încǎ din copilǎrie. De regulǎ au voce frumoasǎ și și-o folosesc și în profesiile lor cântǎreți, crainici, disc jockey, dublarea filmelor. Le place sǎ colecționeze diverse obiecte și sunt preocupați de esteticǎ în tot ceea ce fac. Sǎnǎtate Taurul guverneazǎ gâtul, ceafa, sistemul metabolic.

În special glanda tiroidǎ poate reprezenta o zonǎ sensibilǎ pentru acești nativi. De asemenea, este posibil sǎ aibǎ un metabolism leneș, adicǎ sǎ nu transforme corect hrana în energie și, astfel, sǎ ia destul de ușor în greutate.

Mai ales cǎ sunt gurmanzi și preferǎ mâncǎrurile tradiționale grele și dulciurile. Ei human papillomavirus scribd sǎ facǎ mișcare, pentru cǎ sedentarismul le aduce un mare deserviciu. Iodul le este foarte necesar pentru funcționarea corectǎ a glendei tiroide. De asemenea, Seleniul și Vitamina E. Dragoste Nativii Taur sunt printre cei mai stabili și mai fideli din tot zodiacul.

Este cunoscut faptul ca acestia isi doresc sa se casatoreasca pentru toata viata si ca se numara printre nativii care nu concep sa divorteze. Se îndrǎgostesc destul de greu pentru cǎ de regulǎ marjeazǎ cu reticențǎ la noi începuturidar când o fac, o fac pentru multǎ vreme, dacǎ nu chiar pentru totdeauna. Odatǎ îndrǎgostiți și siguri cǎ sunt lângǎ persoana potrivitǎ, sunt foarte devotați și cer același lucru în schimb.

Cele mai citite știri

Nu prea le plac schimbǎrile și de aceea au nevoie de stabilitate în relații ca și în celelalte domenii de viațǎ. Uneori, pot fi catalogați drept plictisitori și lipsiți de imaginație, alteori, pot fi disprețuiți pentru rǎbdarea cu care acceptǎ compromisurile, dar în mod sigur, un Taurul trăiește va ști sǎ fie alǎturi de persoana iubitǎ în orice moment, fǎrǎ excepție.

Acești nativi iubesc fǎrǎ rezerve, sunt în stare sǎ dǎruiascǎ totul și pot fi posesivi și geloși uneori peste mǎsurǎ. Cǎminul este extrem de important pentru ei. Le place sǎ-și creeze un cadru frumos, chiar taurul trăiește dacǎ au posibilitatea acasǎ. Au simț estetic deosebit și vor ști întotdeauna sǎ-și amenajeze locuința într-un mod armonios, foarte primitor și cu mult bun gust.

Horoscop Taur taur noiembrie. Taur - Taur. Cum trăiește Taurul în anul Cocosului de foc

Mai mult decat orice, au nevoie de stabilitate si cauta parteneri care sa le confere sentimentul de siguranta. Taurul nu este adeptul visarii si taurul trăiește, dar are  nevoie de apropierea fizica a partenerului.

De aceea, Taurul trăiește se poate intampla deseori, ca cel de langa el sa se indeparteze din punct de vedere sufletesc. Nu este nici pe departe imprevizibil, ci dimpotriva.

taurul trăiește

Abordeaza foarte greu ceva nou, capacitatea de adaptare si flexibilitatea nefiind punctele lui forte. Nu ascund faptul ca pentru ei conteaza foarte mult si confortul material si, de aceea, uneori sunt capabili de compromisuri pentru a-l obtine. Asadar, nu putine sunt cazurile in care Taurii se aliaza cu persoane cu statut social si material solid, sacrificand astfel dragostea. Compatibilitǎți Se simt atrași în special de semnele de apǎ Rac, Scorpion și Pești.

Sunt liniștiți alǎturi de semne de pǎmânt Taur, Fecioarǎ, Capricorn unde probabil vor lipsi focurile de artificii, dar mǎcar se vor simți în siguranțǎ. Taurul trăiește, unii Tauri se simt atrași și de semne ceva mai active și mai poznașe Berbec, Gemeni, Sǎgetǎtordar acestea îi vor obosi la un moment dat și le vor crea un disconfort și un sentiment de instabilitate, greu de acceptat.

Cu Berbecul, relatia poate fi provocatoare si obositoare. Taurul nu se simte in helminth disease epidemiology taurul trăiește de Berbec, iar acesta din urma se simte limitat si constrans.

Astro Shop

Doi Tauri pot convietui destul de greu impreuna. Daca unul dintre ei este ceva mai flexibil si mai taurul trăiește, nu este imposibil sa formeze o relatie de durata. Cu Gemenii, Taurul nu se simte in siguranta.

Nu poate accepta libertatea si independenta nativului. In plus, superficialitatea acestuia il enerveaza la culme. Cu Racul interactioneaza confortabil. Este o relatie traditionala, pasnica si productiva, care le aduce celor doi, liniste si securitate emotionala. Cu Leul, formeaza o relatie furtunoasa, dar care, paradoxal, poate fi durabila si solida.

Daca Taurul ii da spatiu Leului si invata sa-l laude, sansele de reusita cresc. Cu Fecioara, formeaza o combinatie cu adevarat armonioasa. Ei isi inteleg foarte bine dorintele si nevoile.

Un taur de aproape 2 metri trăiește la o fermă din Australia (With images) | Taur, Australia, Ferme

Stiu sa-si conserve resursele, mai ales pe cele materiale. Cu Balanta, rezulta o combinatie bazata mai mult pe atractie fizica si mai putin pe potrivire emotionala. De aici, ciocniri si conflicte numeroase.

Cu Scorpionul, realizeaza o relatie intensa, in care pamantul se intalneste cu neantul. Taurul invata sa fie pasional, iar Scorpionul exerseaza stabilitatea.

Cel mai mare taur din lume este greutatea. Cel mai mare taur din lume și cel mai mare curcan

Cu Sagetatorul, interactioneaza amenintator. Sagetatorul ii poate placea Taurului la inceput, dar apoi isi da seama ca nu e ceea ce-si doreste si ca ii ameninta in permanenta stabilitatea. Cu Capricornul, iata o relatie care poate ramane intacta pana la adanci batraneti.

Este o relatie productiva, stabila si prospera, cu conditia ca cei doi sa nu devina avari si neciopliti. Cu Varsatorul, Taurul da semne de iritare si neliniste. Asta pentru ca nu poate suporta tendintele de evadare pe care orice Varsator le taurul trăiește.

Atunci devine gelos si posesiv, iar Varsatorul detesta asta. Cu Pestii, formeaza o combinatie fericita si durabila.

taurul trăiește

Pentru ca fiecare aduce ce are nevoie celalalt Taurul aduce stabilitate, iar Pestii —sensibilitate si romantism.