instrucțiuni de utilizare

Detoxifiere enterosgel

Conținutul

  Aceasta pelicula are structura similara cu cea a mucoasei gastrice.

  detoxifiere enterosgel veruci in zona genitala

  Structura moleculara este o matrice din siliciu organic, structurata 3D ca un "burete" cu pori de până la nm. Dimensiunea porilor este special selectată pentru legarea şi adsorbţia substanțelor cu masă moleculară medie între și u.

  detoxifiere enterosgel sistem de curățare a organismului de paraziți

  In procesul metabolizarii, o parte din substantele absorbite in sectiunile superioare ale tractului gastro-intestinal se deabsorb si se reabsorb in sectiunile inferioare. Cu cat tranzitul este mai lent, cu atat acest proces este mai intens.

  detoxifiere enterosgel warts on tongue nhs

  Datorita actunii selective nu elimina din organism flora intestinala normala, vitamine, oligoelemente si alte substante nutritive necesare organismului. Actiunea Enterosgel 1. Aceasta pelicula are un rol dublu — de adsorbție selectiva si eliminare a toxinelor și de protecție si reînnoire a membranei mucoase, îmbunătățind astfel imunitatea, procesul de digestie si asimilare a substanțelor nutritive.

  detoxifiere enterosgel condiloame în jurul uretrei la femei

  Astfel, inițial se reduce potențialul lor alergenic, apoi sunt eliminați din organism. Adezivitatea microorganismelor bacteriilor, virusurilor se realizeaza detoxifiere enterosgel mecanism electrostatic. Indicatii Enterosgel 1. Gastroenterologie Tulburări funcționale digestive: dispepsie digestie dificilaintoleranta alimentara, alergii alimentare, balonare, meteorism, diaree; ispepsii biliare însoțite de balonări postprandiale, eructații, grețuri, vomă, gust amar; reacții secundare detoxifiere enterosgel medicamente; Tulburări digestive cauzate de stres: Colon iritabil, aerofagie, anorexie, bulimie, spasme gastrointestinale frecvente Gastrită cronică și detoxifiere enterosgel, ulcer gastric și duodenal, Enterocolite acute si cronice de diverse etiologii: toxiinfecții alimentare, enterocolite infecțioase, viroze intestinale, infecții specifice dizenterie, infecții cu rota-virus și citomegalovirus, febra tifoida si paratifoida.

  detoxifiere enterosgel diabetul și tratamentul paraziților

  Colita și rectocolita ulceroasa si ulcerohemoragica dischinezie biliara, colestaza. În disbacterioza intestinală, contribuie la normalizarea microflorei în zile. Nefrologie, urologie.

  detoxifiere enterosgel îndepărtarea verucilor genitale plătite