Поиск текстов

Parazitii parol

In aplauzele dumneavoastra - maimutele murdare - Deghizate-n lautari: niste exemplare rare!

sarcoma cancer logo

Priviti lumea cum se-mpinge S-auda cum canta maimuta din faringe. Sunt dubioase, devin nervoase, sunt puse pe rele Daca-n timp ce canta n-aruncati cu bani in ele.

Parazitii - Fii pregatit (nr.38)

Regret nespus de mult ca n-avem clownii-n asta seara, Da' sunt ocupati toti cu campania electorala Roata se-nvarte, exemple sunt multe. Cu sufletul la gura asteptam sa se-ntample Minunea - si lumea toata zambeste E-un carusel stricat care se prabuseste El e neprietenos, fricos, si caraghios.

In aplauzele dumneavoastra — maimutele murdare — Deghizate-n lautari: niste exemplare rare! Priviti lumea cum se-mpinge S-auda cum canta maimuta din faringe. Sunt dubioase, devin nervoase, sunt puse pe rele Daca-n timp ce canta n-aruncati cu bani in ele.

Daca-l vedeti lesinat parazitii parol de pe jos Marele magician Un marinar betiv ce minte, Ascunde flota-n maneca si devine Presedinte. Aplauze acum pentru Omul-Ghiulea!

medicament pentru paraziți umani

Zboara ca din tun si-ntoarce pe dos toata Spania. Inghititorul de sabii si-alte obiecte tari Si-a descoperit talentul parazitii parol noapte-n ferentari.

Stirile parazitii parol lyrics, mutii vor sa ne spuna Ca nimeni n-aude cand orbii vad tot Si noi ne-ncalzim parazitii parol lyrics paie pe foc. Copiii sa plece!

Dresorul de feline, in ceea ce-l priveste, E-nconjurat mereu de ele, noi ii mai zicem peste. Avem si clownul trist - un fost activist.

Ähnliche Songtexte

Mananca de pe jos si plange regimul comunist. Asta-i Romania, ca v-am captat atentia, Va rog frumos aplauze, continua distractia! Roata se-nvarte, exemple sunt multe. A fost un circ bolnav mereu Dati-mi bagheta magica Vreau sa ma joc si eu Sunt tot aici, e randul fergusele din gunoi Sa sparg bila baiete Vreau sa conduc de ochii lumii si sa iau banii pe bilete.

Toti circarii sa moara!

cancer de colon niveles

E un spectacol pan' la urma Va tai plasa cand va-mping, Razand, de pe sarma.