Erotic Solitaire - Jocuri pentru Adulţi

Solitar erotic

Conținutul

  solitar erotic

  Salveaza Spre a mai scoate un ban, Primăria va monta camere în toalete, să poată face Tudy chat erotic! Lucrurile se desfășoară cu repeziciune, toată lumea pune osul la treabă — și mai ales Tudy, viceprimarul, și-ați văzut câta osul are ăla — pe scurt, Primăria e un focar de creație, cu o regină, niște albinuțe și muuuulți trântori. Ca să nu mai fie criticată ba că nu taie un solitar erotic de iarbă, ba că taie toți copacii din rădăcină, primărița Firea a dat dispoziție ca toți angajații să vină cu idei de afaceri, pentru a spori bugetul, destul de firav, de care edila dispune.

  Și, cum românul e născut idiot — adică are multe idei, încă din naștere — cineva a propus să nu se mai lase toaletele din Primărie nesupravegheate, ci să se instaleze în ele camere de luat vederi. La ce valoare e domnul Tudy, o să se bată străinezele să-i acceseze webchatul. Se pare că doamna primăriță a fost foarte încântată de propunere și, cum nici ea nu duce lipsă de solitar erotic, le-a cerut specialiștilor în IT din Voluntari să creeze o nouă grafică pentru cunoscutul joc Solitaire.

  solitar erotic

  Și-a dat seama că funcționarii din Primărie, pe timpul mandatului dumneai, n-o să facă absolut nimic pentru cetățeni, că le face dânsa pe toate și, ca să nu se plictisească oamenii, o să-i lase să se joace toată ziua Solitaire. Dar nu cu cărți de joc normale, ci cu unele pe care o să apară imaginea lui Tudy cu mâna pe trotinetă.

  solitar erotic

  Și jocul n-o să solitar erotic mai numească Solitaire, ci Solitar. Păi, ori suntem români patrioți, ori nu mai suntem?