Despre Viruşi

Virusi software

Post navigation

Un virus de computer este un program software de dimensiuni mici care se răspândește de la un computer la altul și interferează cu funcționarea computerului. Un virus virusi software computer poate să altereze sau să șteargă date de pe un computer, să utilizeze un program de e-mail pentru a răspândi virusul pe alte computere sau chiar să șteargă tot conținutul unui hard disk.

Frecvent, virușii de computer se răspândesc prin atașări din mesaje de e-mail sau prin mesaje de mesagerie instant. Prin urmare, nu trebuie să deschideți niciodată o atașare de e-mail decât atunci când cunoașteți expeditorul mesajului sau așteptați atașarea de e-mail respectivă.

Noţiunea mai generală se referă adesea cu termenul de "virus informatic". Probabil că principala caracteristică pentru identificarea unui virus este aceea că se duplică fără acordul utilizatorului.

Virușii pot fi deghizați ca atașări cu imagini virusi software, felicitări sau fișiere audio și video. De asemenea, virușii de computer se răspândesc prin descărcări de pe Internet.

Tipuri de virusi informatici

Virușii pot fi ascunși în software-uri piratate sau în alte fișiere sau programe pe care este posibil să le descărcați. Simptomele unui virus de computer Pentru informații despre simptomele unui virus de computer, accesați site-ul web Microsoft PC Security.

virusi software rectosigmoid cancer resection

Ce este un vierme? Un vierme este un cod de computer care se răspândește fără interacțiune cu utilizatorul. Majoritatea viermilor încep ca atașări de e-mail care, atunci când sunt deschise, infectează computerul. Viermele scanează computerul infectat pentru fișiere, de exemplu agende sau pagini web temporare, care conțin adrese de e-mail. Apoi viermii se răspândesc automat prin mesaje de e-mail, rețele sau vulnerabilități ale sistemelor de operare, frecvent copleșind sistemele respective înainte de cunoașterea cauzei.

Meniu de navigare

Viermii nu sunt întotdeauna distructivi pentru computere, însă, de obicei, cauzează probleme de funcționare și de stabilitate ale computerelor și rețelelor. Ce este un cal troian?

virusi software papiloma neoplasia

Un cal troian este un program software rău intenționat care what is laryngeal papilloma ascunde în alte programe. El intră într-un computer ascuns într-un program legitim, de exemplu un economizor de ecran. Apoi plasează în sistemul de operare un cod care permite hackerului să acceseze computerul infectat. De obicei, caii troieni nu se răspândesc singuri.

Clasificări ale viermilor

Ei sunt răspândiți de viruși, de viermi și de software-uri descărcate. Ce este un spyware program spion?

How to Scan for Viruses with Windows Defender - Windows 10 Tutorial

Spyware-urile se pot instala pe computer fără cunoștința dvs. Aceste programe pot să virusi software configurația computerului sau să colecteze date publicitare și informații personale. Programele spyware pot urmări obiceiurile de căutare pe internet și, de asemenea, pot redirecționa browserul dvs. Ce este un software de securitate răuvoitor? Un software de securitate răuvoitor încearcă să vă convingă că aveți computerul infectat de un virus și, de obicei, vă solicită să descărcați sau să cumpărați un produs care elimină virusul.

Account Options

Frecvent, numele acestor produse conțin cuvinte precum Antivirus, Shield, Security, Protection sau Fixer. Aceste cuvinte le fac să pară programe legitime.

  1. (DOC) Virusi informatici | Adelina Vesa - aquaventuredivingcenter.ro
  2. Virus informatic - Wikipedia
  3. Tipuri de virusi informatici - PC Laptop

Adesea, aceste programe se execută imediat după ce le descărcați sau la următoarea pornire a computerului. Virusi software de securitate răuvoitoare pot împiedica deschiderea unor aplicații, cum ar fi Internet Explorer.

Software-urile de securitate răuvoitoare pot afișa, de asemenea, fișiere Windows legitime și importante ca infecții.

Despre Viruşi

Mesajele de eroare și mesajele pop-up tipice pot conține următoarele fraze: Warning! Your computer is infected!

virusi software tratament prin viermi

This computer is infected by spyware and adware. Computerul dvs. Computerul este infectat de spyware și adware.

virusi software hpv wart removal on face

Nu tastați nimic în caseta de dialog. Dacă o avertizare precum cea de mai sus continuă să apară atunci când încercați să închideți caseta de dialog, acest lucru este o bună indicație că mesajul este rău intenționat.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Cel mai ușor software anti-virus din istorie, numai pentru anti-virus, a abandonat designul inutil, reducerea utilizării memoriei și utilizarea procesorului, doar 4M!

Are you sure you want to navigate from this page? They can cause data lost and file corruption and need to be treated as soon as possible. Return to System Security and download it to secure your PC.